My Honey's...

maanantai 28. maaliskuuta 2011

Pandakolikkokeräys Japanin hyväksi + Panfun uudet kalusteet

Moikku Pandat! :D

Mulla on loistava uutinen teille tänään. Kamaria ja tohtori Feelgood ovat päättäneet järkätä tempauksen Panfussa, jolla kerätään rahaa Japanin lapsien auttamiseen :)

Usein luonnonkatastrofit aiheuttavat isoja tuhoja, ja lapset tarvitsevat erityisesti apuamme. Nyt jokainen Panda voi osallistua helposti!

Kuten varmaankin olette lukeneet ja kuulleet uutisista, Japanissa tarvitaan nyt ruokaa, lääkkeitä ja rakennusaineita talojen kunnostamiseen.Jotkut lapset ovat jopa menettäneet vanhempansa, ja tarvitsevat nyt huolenpitoa ja sijaiskodin, jossa asua.

Alkaen huomisesta iltapäivästä lauantaihin asti voitte lahjoittaa Pandakolikoitanne keräykseen. Lopulta koko summa muunnetaan euroiksi, jotka Panfu lahjoittaa Save the Children -avustusorganisaatiolle. Kamaria kertoo huomenna blogissa, miten keräys käytännössä tapahtuu.

Ja sitten vielä yksi ainut asia, Panfun uusista kalusteista :D Ja arvatkaas miksi? Koska pian on Aprillipäivä! Silloin täällä Panfussa kujeillaan ja pelleillään. Tässä on kuva kalusteista, jotta tiedätte vähän miltä ne näyttää ;)

Tästä mä menenkin pelailemaan kaikkia Panfun pelejä, jotta me saataisiin paljon rahaa Japanin hyväksi!

Tassuttain, Ansku ♥



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ai, päätit siis kommentoida? Sepä hauskaa! c: Muistathan kuitenkin käyttää vain siistiä kieltä kommentoidessasi, vaikka kommenttivalvoja onkin päällä! :--)

Kiitos!